Studio fotografie

SERVICE OVERVIEW

 

Naast dat ik bij jullie thuis kan komen, heb ik ook de gelegenheid om in mijn studio een shoot te doen. Maar waarom zou je kiezen voor een shoot thuis, of in mijn studio? Dan kan ik je uitleggen. Kies je voor een zwanger shoot. Dan kun je kiezen voor beide. Houd je van lichte kleuren en heb je dit simpelweg niet in huis (vooral op je slaapkamer), dan is het slim om te kiezen voor een studio shoot. Hier is goed licht en natuurlijke tinten.

Deze keuze geldt ook voor een newborn shoot. Heb je het thuis licht en neutrale tinten, dan kan het heel goed bij je thuis. Maar is dit niet het geval, mail dan gerust voor een studio shoot. Doordat ik het niet ingericht heb als een standaard studio, zul je huiselijke, ontspannen en niet geposeerde foto’s krijgen. Kies je voor een lifestyle shoot, dan kom ik bij jullie thuis en is een studio shoot niet passend. Dan gaat het immers om jullie stijl.

Groepen fotografeer ik het liefst buiten. Dan hebben we de ruimte. Met kleintjes is dit anders, dan kan dit ook gerust in de studio.

Heb je nog vragen over een studio shoot, mail gerust!